КариераАспектус фарма е заинтересирана за професионални специјалисти во областа на фармацијата.

Доколку имате прашања, ве молиме пополнете ја формата, или пратете ни го вашето резиме на: career@aspectus-pharma.mk

Contact

+ 389 2 3070 070
office@aspectus-pharma.mk

Aspectus Pharma LLC export-import vil. Bunardzik Ilinden
Str. 103, Block 17, TIDZ BUNARDZIK, 1041 ILINDEN, PO Box 8

Prodis in map